In het historische centrum van Weesp runt de familie Pronk al ruim 80 jaar een kaas- en delicatessenzaak. Zodra u de winkel binnenstapt, waant u zich terug in de tijd. Het is een oer-Hollandse kruidenierszaak waar een ruim assortiment aan Hollandse kazen, buitenlandse kazen, eieren en zuivelproducten te verkrijgen zijn. Op de markt pagina staat een overzicht van de Hollandse kazen. 

Daarnaast bieden we delicatessen zoals de beste thee en koffie van Wijs & Zonen en Twinings en de wereldberoemde Belgische Leonidas bonbons. We hebben een uitgebreide collectie noten, zowel ongebrand en gebrand. De gebrande noten zijn per soort of als mix zowel gezouten als ongezouten verkrijgbaar. Daarnaast hebben we prachtige wijnen en lekkernijen voor bij de borrel zoals tapas, olijven, salades en patés. Wij maken ook cadeaupakketten op bestelling, met bijvoorbeeld Italiaanse balsamico.

Als liefhebber van bijzondere streekproducten en lekker eten, voelt u zich hier helemaal thuis. De winkel is gevestigd op de Slijkstraat 26 te Weesp. 

In 2019 is de winkel uitgeroepen tot “Delicatessenwinkel van het jaar in de Provincie Noord-Holland”. We zijn heel blij met deze erkenning. 

Openingstijden:

  • Dinsdag t/m vrijdag: 8:30 – 18:00uur  
  • Zaterdag: 8:00 – 16:00 uur
  • Maandag en zondag: gesloten